Mock Exams 2023 Leaving Certificate Timetable

Registration in Base Class **every morning**. Exams **Rooms 5 – 6** and **Room 11**.

Study opportunities provided.		
Time	Exam Detail	
08:55 - 09:06am	Registration in base class	
09:15 - 10:15am	Study in Exam Hall	
10:15 - 1:05pm	ENGLISH Paper 1 (H & O) 2 hrs 50mins	
1:08 - 1:38pm	Lunch	
1:45 - 4:15pm	HOME EC (O & H) 2 hrs 30 mins	
1:45 - 4:15pm	PHYSICS (O) 2 hrs 30 mins	
1:45 - 4.45pm	PHYSICS (H) 3 hrs	
	Wednesday 1st February 2023	
Time	Exam Detail	
08:55 - 09:06am	Registration in base class	
09:15 - 09:45am	Study in Exam Halls	
09:45 - 1:05pm	ENGLISH Paper 2 (H & O) 3 hrs 20mins	
1:08 - 1:38pm	Lunch	
1:45 - 4:15pm	BUSINESS (O) 2 hrs 30 mins	
1:45 - 4.45pm	BUSINESS (H) 3 hrs	
1:45 - 4:15pm	ENGINEERING (O) 2 hrs 30 mins	
1:45 - 4.45pm	ENGINEERING (H) 3 hrs	
1:45 - 4.15pm	PHYSICAL EDUCATION (O & H) 2 hrs 30 mins	
•		
Thursday 2nd February 2023		
Time	Exam Detail	
08:55 - 09:06am	Registration in base class	
09:15 - 10:30am	Study in Exam Hall	
10:30 - 1:00pm	MATHS Paper 1 (O & H) 2 hrs 30 mins	
1:08 - 1:38pm	Lunch	
1:45 - 4:05pm	GEOGRAPHY (O & H) 2 hrs 20 mins	
1:45 - 4:15pm	ART HISTORY (O & H) 2 hrs 30 mins	
1:45 - 4.45pm	HISTORY (O & H) 3 hrs	
Friday 3rd February 2023		
Time	Exam Detail	
08:55 - 09:06am	Registration in base class	
09:15 - 10:30am	Study in Exam Halls	
10:30 - 1:00pm	MATHS Paper 2 (H & O) 2 hrs 20mins	
•	,	

Tuesday 7th February 2023		
Time	Exam Detail	
08:55 - 09:06am	Registration in base class	
09:15 - 10:30am / 11am	Study in Exam Hall	
11:00 - 12:50pm	IRISH Paper 1 (O) 1 hr 50mins	
10:30 - 12:50pm	IRISH Paper 1 (H) 2hrs 20mins	
1:08 - 1:38pm	Lunch	
1:45 - 4:45pm	BIOLOGY (O & H) 3 hrs	
Wednesday 8th February 2023		
Time	Exam Detail	
08:55 - 09:06am	Registration in base class	
09:15 - 09:45am / 10:30am	Study in Exam Hall	
10:30 - 12:50pm	IRISH Paper 2 (O) 2 hrs 20 mins	
09:45 - 12:50pm	IRISH Paper 2 (H) 3 hrs 5 mins	
1:08 - 1:38pm	Lunch	
1:45 - 4:45pm	CHEMISTRY (O & H) 3 hrs	
	DESIGN & COMMUNICATION GRAPHICS (H &	
1:45 - 4:45pm	O) 3 hrs	
Thursday 9th February 2023		
Time	Exam Detail	
08:55 - 09:06am	Registration in base class	
09:15 – 9:45am	Study in Exam Hall	
09:45 - 12:15pm	FRENCH (H & O) 2 hrs 30mins	
12:20 - 1:00pm	FRENCH AURAL (H & O) 40mins	
09:45 - 12:15pm	SPANISH (H & O) 2 hrs 30mins	
12:20 - 1:00pm	SPANISH AURAL (H & O) 40mins	
1:08 - 1:38pm	Lunch	
1:45 - 3:45pm	TECHNOLOGY (O) 2 hrs	
1:45 - 4:15pm	TECHNOLOGY (H) 2 hrs 30 mins	